Стойчо Младенов обяви избраниците си за двубоя с Ботев Враца

снимка: Булфото

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви групата от 20 футболисти за мача с Ботев Враца от петия кръг на А група, съобщи официалният сайт на „червените".

 

За първи път в списъка на специалиста попаднаха голяма част от новите попълнения, тъй като на 1-ви септември изтече наказанието за тяхното картотекиране.


Както вчера стана ясно сред имената не е това на бразилеца Мишел Платини, тъй като документите между ЦСКА и Динамо Букурещ, където за последно игра футболистът не са напълно уредени.

 

За първи път с червената фланелка обаче в официален мач ще излязат дошлите от пловдивския Локомотив със свободни трансфери Джереми Родригес, Михаил Венков, Сержиньо, Тасио и Илияс Кириакидис. И петимата са в групата за двубоя с врачани. Освен тях в състава са още Серджо Рибейро, Александру Пакурар и Бернардо Тенгариня.

 

Единствените нови попълнения, които не попаднаха в групата за мача са защитникът Юнес Бенжалюн, който също дойде от Локомотив, както и бившият футболист на Ница Серж Нюаджи.

 

Срещата ще се играе в събота от 17 часа на стадион "Славия", тъй като ЦСКА не успя да завърши навреме ремонтните дейности на "Българска Армия", а феновете на "червените" ще трябва да платят по 10 лева, за да могат да я наблюдават на живо.


Ето я и пълната групата на „армейците":

 

1.Анатоли Господинов, 12. Томаш Черни, 2. Джереми Родригес, 4. Михаил Венков, 5. Тодор Янчев, 8. Лукас Саша, 10. Серджо Рибейро, 11. Иван Бандаловски, 15. Станко Йовчев, 16. Нилсон Антонио, 17. Анисе, 19. Апостол Попов, 20. Александру Пакурар, 24. Бернардо Тенгариня, 25. Ангел Грънчов, 29. Тасио, 55. Илияс Кириакидис, 66. Пламен Крачунов, 71. Антон Карачанаков, 99. Нджонго Присо.