Христо Йовов: Имаше голямо напрежение

Бившият капитан на Левски Христо Йово сподели, че голямото напрежение върху отбора се е отразило на играта на тима в срещата срещу Сараево на старта на кампанията в Лига Европа.

 

„Сините" постигнаха минимален успех с 1:0 на стадион „Георги Аспарухов" срещу босненския си съперник, като единственото попадение отбеляза Симеон Райков, който замени в 59-ата минута именно ветерана в състава на „сините".

 

Йовов, който се запомни единствено с хубав изстрел от пряк свободен удар, също така заяви, че е останал в Левски, за да помага с богатия си опит.

 

„Имаше голямо напрежение", сподели опитният атакуващ полузащитник. „В отбора има много нови футболисти, което нямаше как да се отрази.

 

„Надявам се да нямаме много проблеми на реванша. Видя се, че Сараево е грамотен отбор, който се движи добре вляво и вдясно, а и добре затваря пространствата.

 

„Не съм играл много по време на подготовката като ляво крило - само около 30-40 минути. Останах в Левски, за да помагам когато и където трябва", сподели още Бижутера.