Пълната програма на българските отбори в Европа

снимка: Булфото

След приключването на мачовете от първия предварителен кръг в Лига Европа снощи станаха окончателно ясни часовете за всички срещи на българските тимове във втория кръг от надпреварата.

 

Пръв в Европа тази година стартира Лудогорец. „Орлите" от Разград приемат Динамо Загреб на „Лудогорец Арена" на 18-ти юли, сряда, от 21 часа. Съдия на двубоя е Радек Прихода от Чехия.

 

Седмица по-късно на стадион „Максимир" в хърватската столица ще се играе реваншът, а началният му час е 21:45.

 

В Лига Европа първи своя мач ще изиграе Локомотив Пловдив. На градския стадион в Ловече „смърфовете" приемат холандския Витес от 18:30 часа на 19-ти юли, а съдийската бригада ще е ръководена от Антонио Матеу Лахос от Испания.

 

На 26-ти юли е ответният двубой. Той ще се играе в Арнем на стадион „Гелредом" от 21 часа българско време.

 

Левски посреща Сараево на 19-ти юли от 20.30 часа на стадион „Георги Аспарухов", а срещата ще бъде ръководена от Бруно Пайшао от Португалия. На 26-ти юли „сините" гостуват в столицата на Босна и Херцеговина на Олимпийския стадион, носещ името „Асим Ферхатович-Хасе". Началният час на двубоя е 22 часа.

 

Последният роден представител ЦСКА в първата среща гостува на Мура. Срещата е на 19-ти юли, точно в 21 часа на „Лендава Спортс Парк", но все още не е ясно кой ще свири първия съдийски сигнал. Реваншът е седмица по-късно на Националния стадион „Васил Левски" от 20 часа българско време.