Сандро Неста няма намерение да се оттегля

галерия:

Един от най-опитните футболисти в тима на Милан Алесандро Неста отново потвърди, че на този етап няма намерение да се отказва от футбола, въпреки 35-годишната си възраст.

 

Ветеранът призна, че вижда в лицето на бразилеца Тиаго Силва своя истински заместник на "Сан Сиро", но отрече, че след този сезон може да окачи обувките на пирона.

 

"Намерението ми е да играя колкото е възможно по-дълго", коментира бившият италиански национал. "На този етап моето оттегляне е с далечна дата".

 

Неста и съотборниците му бяха посрещнати топло от феновете на Милан в Пекин, където тази събота шампионът на Италия ще се изправи срещу Интер в битка за Суперкупата на страната. Неста пък приветства идването на новите попълнения в отбрана Филип Мексес и Тайе Тайво, които обаче няма да играят срещу "нерадзурите" този уикнд.

 

"Хубаво е, че вече разполагаме с футболисти като Мексес и Тайво в защита. Освен това, успяхме да задържим и най-добрия защитник в света - Тиаго Силва. Нашата защита ще бъде стабилна", увери ветеранът.