Атанас Маринов е вариант за треньор на Ботев (Враца)

снимка: botevvratza.com

Пловдивчанинът Атанас Маринов е вариант за вакантния треньорски пост в Ботев (Враца), научи БТА.

 

Бившият централен защитник на Ботев (Пловдив) от началото на 80-те години е бил предложен от водеща мениджърска агенция на новаците в А група. Атанас Маринов има сериозен треньорски опит в Малта, а у нас е водил родния си Ботев (Пловдив), както и юношеския национален отбор на страната.

 

Със сигурност обаче назначението на следващия треньор на Ботев (Враца) ще бъде през другата седмица. В предстоящото гостуване на Калиакра (Каварна) в 11-ия кръг тимът ще бъде воден от изпълнителния директор Пламен Николов и помощник-треньора Светлин Симеонов-Пинчера.

 

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и младежкия национален отбор Неделчо Матушев пък е бил един от първите поканени на мястото на напусналия Атанас Джамбазки. Бургазлията обаче отказал предложението, тъй като очаква предложение от отбор от бившия СССР.

 

Както е известно, от снощи Атанас Джамбазки вече е треньор на шампиона Литекс. Вече бившият треньор на Ботев (Враца) обяви на снощната си кратка пресконференция в Ловеч, че предложението дошло преди 4-5 дни. Още преди да е изтекъл първия полусезон, Ботев (Враца) ще търси своя трети треньор.