Костадин Стоянов обвини себе си за втория гол на Славия

галерия:

снимка: cska.bg

Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов отново пое вината за получен гол от неговия отбор и за пореден път призна, че се намира в трагична форма. Бившият играч на Сливен даде кратък коментар за мача на „Българска армия", който „армейците" загубиха изненадващо с 1:2 от Славия и сдадоха първото място във Виктория футболно първенство.

 

„Червените" представиха слаба продукция в отбрана и най-вече с изявите си през първото полувреме си подпечатаха поражението, въпреки че и през втората част по-чистите положения бяха пред вратата на Иван Караджов.

 

„Не се влияя от това, което се пише за мен. Ако обръщам внимание на тези неща, трябва да се самоубия. В ужасна форма съм в момента, нещата не се получават", заяви чистосърдечно Стоянов след края на мача.

 

„Ще си вземем поуките от този мач, но в момента разчитаме на класата на отделни футболисти, а не на колектива. Затова днес загубихме мача."

 

Стоянов не пропусна да отбележи, че носи вина за втория гол на Славия, дошъл след отсъдена дузпа за негово нарушение срещу Йордан Божов. Въпреки че не пожела да коментира решението на съдията Георги Кабаков, защитникът на ЦСКА пое отговорност за ситуацията.

 

„Моя е вината за втория гол, щом реферът е дал дузпа, значи има дузпа. Аз няма да се разсърдя, ако остана извън състава, защото давам всичко от себе си, но не мога да вляза във форма", обясни Стоянов.