Даксон и Компанучи най-накрая получиха картотеки и попаднаха в групата на Локо Пд за мача с Черноморец

галерия:

снимка: lportala.net

Халфът Даксон да Силва и защитникът Хуан Пабло Компанучи най-после получиха картотеки за Локомотив (Пд) и попаднаха в групата за съботното гостуване на Черноморец, съобщиха от клуба. "Черно-белите" тръгват още днес в 15:00 часа за морето, като ще отседнат в Слънчев бряг, а ще тренират на стадиона в Несебър.

 

С уреждането на състезателните права на Даксон клубът запълни квотата от трима футболисти от страни извън ЕС. Такива са още хърватинът Дарио Захора и сърбинът Ненад Лукич.

 

"Очаква ни мач със сериозен противник, но аз се надявам да го изиграем както трябва и да победим. Гледах внимателно запис от двубоя ни с Локо (Сф), в който общо взето футболистите изпълниха отлично всички указания. Дано и сега да е така.

 

В състава ще има две принудителни промени заради продажбата на Крачунов и наказанието на Сержиньо. Пожелавам успех на Крачунов в новия му клуб и дано да се развие още по-нагоре", заяви треньорът на Локомотив (Пд) Драган Канатларовски на днешната си пресконференция на Лаута.

 

Ето и пълната група от 18 футболисти за двубоя с Черноморец:

 

Дино Шеремет, Флориан Лучини, Жереми Родригес, Мартин Кавдански, Юнес Бенжелюн, Хуан Пабло Компанучи, Михаил Венков, Валери Георгиев, Ненад Лукич, Йордан Тодоров, Любомир Витанов, Драги Коцев, Христо Златински, Даксон да Силва, Габор Ерош, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо и Дарио Захора.