Половин милион евро спират Партизан за Бодуров

снимка: Булфото

Високата цена, която Литекс е сложил на своя защитник Николай Бодуров, възпира мераците на сръбския гранд Партизан да привлече в редиците си национала на България. Това съобщава сайтът Sportska centrala.

 

Преди дни се появиха информации, че „черно-белите" искат да сформират българско дуо в своята защита. В тима успешно се подвизава бившият футболист на ЦСКА Иван Иванов и именно той е препоръчал на ръководството на Партизан да вземе Бодуров.

 

Трансферната сума, за която Литекс е готов да се раздели със своя бранител, обаче, е половин милион евро - цена, която на този етап от белградския клуб не са готови да отделят.

 

Все пак шампионът на Сърбия ще продължи да следи ситуацията около Бодуров и при положение, че се раздели с някой от настоящите си футболисти, за които има интерес от други клубове, отново може да се насочи към футболиста на Литекс.

 

След като Гриша Ганчев обяви, че се отказва от инвестициите Литекс, клубът ще осигурява финансовата си обезпеченост със собствени средства. Един от вариантите това да стане е продажбата на най-добрите играчи на тима.