Лошо време отмени контрола на Черно море

снимка: chernomorepfc.bg

Втора контрола, предвидена за подготвителния период на Черно море, пропадна заради лошото време, съобщиха от пресслужата на клуба.

 

След като заради лоши условия не се състоя срещата срещу Черноморец (Бургас), днес от варненския клуб обявиха, че пропада мачът и с Добруджа, предвиден за утре в Добрич.

 

Причината за това е сибирският студ в региона. В телефонен разговор между двамата треньори Стефан Генов и Валентин Ангелов е взето решение да не рискуват здравето на играчите, защото според прогнозите във вторник се очаква температурите да паднат до минус 15 градуса.

 

Играчите на Черно море днес продължиха серията от минитурнири на малки врати. След зала "Конгресна" в ДКС и зала "Владислав", днес варненци играха на настилката в новата спортна зала в Морската градина.

 

Второто занимание днес ще бъде във фитнеса на две групи. Треньорският щаб на Черно море взе решение да се откаже от услугите на защитника Димитър Пиргов, за да даде шанс на двама от юношите на клуба.

 

За останалите играчи които са на проби Стефан Генов ще вземе решение по време на лагера в турския курорт Анталия, който е от 2 до 13 февруари.