Патрис Евра под въпрос за Юнайтед срещу Уест Бромич

галерия:

Левият бек Патрис Евра вероятно няма да играе за Манчестър Юнайтед срещу Уест Бромич в срещата от първия кръг на английското първенство, заяви мениджърът на английския шампион Алекс Фъргюсън, цитиран от БТА.

 

Френският национал получи контузия в коляното по време на мача за трофея Къмюнити Шийлд срещу Манчестър Сити миналата седмица.

 

"Има време до утре, но участието му е под съмнение", заяви Сър Алекс.

 

Мексиканският нападател Хавиер Ернандес, който получи удар в главата по време предсезонното турне на Юнайтед в САЩ, също няма да играе в утрешния двубой.

 

"Чичарито се нуждае от още 10 дни, за да вземе участие в тренировка. Състоянието му не е притеснително, просто взимаме предпазни мерки. Той е получавал подобно сътресение преди няколко години", каза още шотландецът.

 

Миналата неделя Юнайтед губеше с 0:2 от Манчестър Сити в двубоя за трофея Къмюнити Шийлд в Лондон, но успя да обърне резултата до 3:2 в своя ползва.

 

"Разполагаме с много силен отбор. Нямам проблеми със състава след добрата игра през второто полувреме на мача миналата седмица. Трябва да уважаваме тези, които се появиха в игра след почивката. Все още ние сме фаворити за титлата, въпреки че вече говорим за топ 6, а не за топ 4", завърши Фъргюсън, визирайки Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм и Арсенал като останалите пет водещи отбора в английския футбол.