Дрогба може да се озове на "Камп Ноу"

снимка: Guliver/Getty Images

Скоро, след като помогна на своя Челси да елиминира Барселона от 1/2-финалите на Шампионската лига, Дидие Дрогба може да продължи, а и вероятно да завърши кариерата си на "Камп Ноу", пише "Ел Мундо Депортиво".

 

През това лято 34-годишният котдивоарец ще може да напусне "Стамфорд Бридж" като свободен агент, което му позволява сам да вземе решение относно бъдещето си.

 

Каталунската преса от своя страна информира, че представители на Дрогба вече са се свързали с ръководството на Барса, информирайки ги, че африканският голмайстор е очарован от възможността да заиграе за "лос кулес".

 

"Ел Мундо Депортиво" посочва, че единствената пречка в случая може да се окаже желанието на Дрогба да подпише двугодишен договор с клуба. Смята се обаче, той би бил съгласен и на контракт за 1+1 година, като в него бъде заложена клауза за евентуалното му продължаване.

 

Макар и 34-годишен, Дидие Дрогба все още се намира в изключителна физическа форма. Освен това е и видно, че в настоящия момент Барселона не разполага с друг нападател, притежаващ неговите характеристики, допълва "Ел Мундо Депортиво".