Йоги Льов с критики към Германия въпреки успеха над Австрия

галерия:

Селекционерът на Германия Йоахим Льов остана критичен към своите възпитаници, въпреки победата с 2:1 над тима на Австрия. Германците решиха срещата в своя полза едва в 90-ата минута на мача, когато Марио Гомес с глава донесе шестата победа за Бундестима от шест мача до момента в квалификациите за Евро 2012 в Полша и Украйна.

 

"Във всички етапи на играта не бяхме достатъчно уверени в себе си", отчете Льов след края на срещата. "Не бяхме нито достатъчно бързи, нито достатъчно динамични и определно ни липсваше прецизност".

 

"Да, няма как да не сме доволни, че спечелихме. Все пак, Австрия ни създаде доста проблеми и ни даде сериозен отпор. Мисля, че причинита за по-слабото ни представяне са играчите, които бяха на Световното в ЮАР. Те просто са на края на своите физически сили след финалите и след изтощителния сезон", каза още селекционерът на Германия.

 

Германците продължават перфектното си представяне от началото на квалификациите, а във вторник имат среща срещу тима на Азербайджан. Победа почти сигурно би им гарантирала първото място в група А три мача преди края на квалификациите.