Мансано сложи краен срок на мераклиите за Агуеро

галерия:

Треньорът на Атлетико Мадрид Грегорио Мансано сложи краен срок за желаещите да закупят звездата на отбора Серхио Агуеро. Той заяви, че ако не се достигне до споразумение до 4-ти юли отборите искащи играча ще трябва да заплатят 45 милиона евро за него- толкова е неговата стойността по клаузата за предварително освобождаване в неговия договор.


Според спекулациите в испанските медии два са отборите които са близко до привличането на играча- Ювентус и Реал Мадрид. Но според изказванията на агента на играча все още не е имало разговори с представители на „старата госпожа", а Mансано отрече да има интерес от страна на „белия балет".


Новият треньор на тима, който зае този пост преди седмици, даде краен срок на заинтересованите да преговарят с играча и с клуба и да закупят аржентинската звезда евтино. Но ако до това не се стигне преди 4-ти юли цената му ще скочи значително- на 45 милиона евро.


„До 4-ти юли сме отворени за предложения, но след като започне предсезонната ни подготовка желаещите ще трябва да платят цената от клаузата за предварително разтрогване на договора- 45 милиона евро", заяви Мансано пред AS.