Малуда отхвърли трансферните спекулации, иска да остане в Челси поне до 2013-та

галерия:

Френският национал Флоран Малуда очаква да остане в Челси и под ръководството на новия мениджър Андре Вияш Боаш и изрази желание да поднови контракта си със „сините" в близко бъдеще.

 

Малуда, който има над 180 мача за лондонския клуб, бе замесен в трансферни слухове с италианските грандове Милан и Рома, но 31-годишният играч даде гласност на желанието си не само да изкара останалите две години от контракта си на „Стамфорд Бридж", но и да го поднови за още една.

 

„Договорът ми с Челси изтича през 2013-та", заяви Малуда за френски ежедневник. „Възнамерявам да продължа да играя футбол на най-високо световно ниво поне до 2014 година и искам да го направя точно тук, в Лондон".

 

„Сменил съм шест мениджъра от пристигането ми в Челси (през 2007-ма година от отбора на Лион - бел.ред). Името ми бива замесено в слухове на всеки трансферен прозорец. Свикнал съм с това и съм спрял да обръщам внимание на спекулациите".

 

„Успях да стана топреализатор на Челси през изминалия сезон, което недвусмислено доказва, че надграждам нивото си на игра. Мисля, че съм на правилното място и нямам никакво желание да напускам клуба", допълни Малуда.