4000 билета за бенефиса на Георги Младенов са вече продадени

галерия:

снимка: iNews.bg

Около 4000 са продадените билети за бенефиса на Георги Младенов утре в Арена Армеец в София, похвалиха се организаторите на грандиозното за страната ни събитие, като се очаква в деня на мача да бъдат продадени още най-малко 3000 бройки.

 

Билети могат да се вземат както от касите на "Арена Армеец", така и в цялата верига на Тicketpro - магазини Пикадили, Office1, Orange, Jeff , както и от сайта. Продадени са и повечето ВИП-места около игрището. Те бяха пуснати с цена 100 лева, а събраните средства ще отидат за бременната приятелка на починалия спортен журналист Евлоги Атанасов. Билети бяха купени освен от бизнесмени, и от колеги журналисти - приятели на Евлоги.

 

Бенефисът на легендата на българския баскетбол Георги Младенов е утре от 19,30 часа в зала "Арена Армеец", като един срещу друг ще застанат Левски и гръцкият гранд Панатинайкос. За музикалното оформление по време на мача ще си грижи Ди Джей Спенс, който освен отличен музикант е и приятел на баскетбола. Шоуто в залата ще води Томислав Русев - най-разпознаваемият глас в родния радио-ефир. ТВ 7 ще стартира своето предаване в 19,30.

 

Телевизията е подготвила изненада за зрителите, като в този ден спортните новини ще чете треньорът на Левски Константин Папазов. След това предаването продължава от Арена Армеец София със студиото от терена с известни гости.

 

Общо 13 камери ще снимат мача, като картината от прякото предаване ще се вижда и на големите монитори в залата. В отразяването на двубоя ще участват Миляна Велева, Деян Веселинов, Владислава Лазарова и Габриела Иванова. Да почетат Георги Младенов ще пристигнат и най-високопоставените мъже в държавата.