1948 в атака: Ние сме ЦСКА, на Армията е ребрандиран Литекс-Кърпачев

Прелюбопитна декларация се появи в официалния сайт на аматьорския все още, но работещ на изцяло профи основи ЦСКА 1948.

ПУБЛИКУВАМЕ КОМЮНИКЕТО 1:1:

Един път и ние ще се съгласим с говорителите на тима, който продължи традициите на Кърпачев (Литекс), местейки се в София под фалшива самоличност. Точно като Спас-Александър.

Базите на ЦСКА не трябва да бъдат давани с конкурс. Те трябва да бъдат върнати веднага на клуба, който ги превърна в страшилище за съперниците. И този клуб се казва ЦСКА. Нашият клуб. Навсякъде по света клубове фалират. Нищо тревожно. Те не изчезват. Просто започват по закон - от най-ниското ниво, предвидено в правилниците. Така се случи с Уимбълдън, Рейнджърс, Парма, близките до нас Рапид Букурещ и АЕК Атина.цВсе клубове с велика история. Така се случи и с ЦСКА. Тимът беше фалиран умишлено на 9 септември 2016 година. Но тръгна от аматьорската софийска група и сега рита в Югозападната Трета лига.

Така е морално. Така се спазват правилата на БФС, УЕФА, ФИФА, българските закони и тези на Европейския съюз.  Българската държава е длъжна да уважи това и да ни върне веднага базите!

Всичко останало е измама. Ще се извиним, ако някога Болтън се премести на "Олд Трафорд" под името Манчестър Юнайтед. Ако някога Аугсбург заиграе на "Алианц Арена" като Байерн Мюнхен.

ЦСКА официално си иска базите обратно. Нашето място е там. Натрапниците от Кърпачев (Литекс, ЦСКА-София) причиниха достатъчно беди. Да се връщат откъдето са дошли.